O web trgovini

OPĆI UVJETI

DOBRO DOŠLI U IMAGE HADDAD WEB SHOP

Naša osnovna želja i interes je da približimo i omogućimo svima koji žele nositi našu odjeću, jednostavnu kupnju putem interneta.
Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

OPĆI UVJETI INTERNET POSLOVANJA HADDAD D.O.O.

Općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i Trgovca vezano uz uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, uvjete i načine plaćanja, uvjete jamstva za ispravnost prodane stvari (tzv. garancije), prava Kupca na pisani prigovor na proizvode i usluge Trgovca, pravo na raskid ugovora, dostave proizvoda te ostalih usluga koje Trgovac nudi, zaštite osobnih i drugih podataka i ostala pitanja važna za sklapanje ugovora o kupoprodaji putem Internet trgovine.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača, Zakon o elektroničkoj trgovini, Zakon o obveznim odnosima te ostali važeći propisi Republike Hrvatske.
Trgovac zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku. Sve izmjene bit će objavljene putem web stranice Trgovca te će stupiti na snagu u trenutku objave istih na internetskim stranicama. Bilo kakve izmjene Uvjeta primjenjivat će se na kupnje izvršene nakon objavljivanja tih izmjena.

Kupac je dužan provjeriti važeće Uvjete prije svake kupnje.

Prethodno kupnji, kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opće uvjete te da ih prihvaća dok će kod potvrđivanja narudžbe isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj odnosno prilog e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

Ovi Uvjeti dostupni su u svakom trenutku korisnicima usluga na način da im je omogućeno njihovo spremanje, ponovno korištenje i reproduciranje.

Ovi Uvjeti i odredbe smatraju se sastavnim dijelom svakog Ugovora o kupoprodaji sklopljenog između Trgovca i Kupca putem Internet trgovine.

TRGOVAC

Naziv trgovca: Haddad d.o.o.
Sjedište: Čret 48, 10000 Zagreb
Telefonski broj: 01 2358 100
Email: webshop@haddad.hr

Trgovac prodajom putem Internet trgovine www.haddad.hr nastupa u svoje ime.

KUPAC

Kupac proizvoda je svaka fizička osoba koja kupuje proizvode putem Internet trgovine na način kako je to uređeno ovim Općim uvjetima poslovanja tj. koja odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom/debitnom karticom, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) ili odabere plaćanje pouzećem, i pošalje narudžbu Trgovcu.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici. Djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Trgovac ne snosi nikakvu odgovornost.

OBAVEZE KORISNIKA

Korisnicima ove web lokacije strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Nadalje, strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe i manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ove web lokacije. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, te objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane. Strogo je zabranjeno svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme. Prilikom registracije korisnik je obavezan unijeti istinite podatke, odabrati korisničko ime i lozinku te čuvati tajnost tih podataka.

Uvjeti poslovanja vrijede isključivo za kupce s prebivalištem unutar Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikla putem Interneta. Kupoprodajni ugovorni odnos postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke.

KORIŠTENJE STRANICA WWW.HADDAD.HR

Korištenjem usluga naših web stranica Kupac prihvaća uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka HADDAD d.o.o., Čret 48, 10000 Zagreb, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Web trgovina. HADDAD d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.haddad.hr vlasništvo su tvrtke HADDAD d.o.o., Čret 48, 10000 Zagreb, osim dijela grafičkih elemenata koji se ne koriste u komercijalne svrhe. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama..

CIJENE

Putem Internet trgovine www.haddad.hr kupcu je omogućena kupnja dijela asortimana proizvoda koji se nalazi na web stranicama Trgovca.

Sve cijene predstavljaju maloprodajne cijene i izražene su u eurima (EUR) te uključuju PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje. Navedene maloprodajne cijene vrijede isključivo za kupnju proizvoda putem Internet trgovine i mogu se razlikovati od maloprodajnih cijena u prodajnim mjestima Trgovca. Maloprodajne cijene vrijede u slučaju plaćanja dolje navedenim načinima i pod dolje navedenim uvjetima.
Istaknute maloprodajne cijene važe u trenutku zaprimanja narudžbe.
Akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.
Dodatne usluge koje Kupac može odabrati, kao dostava, nisu u cijeni proizvoda.

KUPNJA

Proizvod se naručuje putem košarice. Kada Kupac izvrši narudžbu ugovor je sklopljen, te će Trgovac Kupca o činjenici sklapanja ugovora odmah e-mail porukom obavijestiti da je ugovor sklopljen dostavom Potvrde o narudžbi putem e-pošte. Potvrda narudžbe sadržava informacije o narudžbi, adresi isporuke, načinu plaćanja, cijeni/cijenama, kontakt-podacima korisničke službe Trgovca te druge podatke sukladno Zakonu. Uz potvrdu narudžbe Kupcu će biti dostavljeni i Opći uvjeti poslovanja Internet trgovine te Obavijest o pravu na jednostrani raskid ugovora sastavni dio koje je Obrazac o pravu na jednostrani raskid ugovora te prihvaćanjem ovih Uvjeta Kupac daje izričitu suglasnost da mu se Opći uvjeti poslovanja i Obavijest o pravu na jednostrani raskid ugovora sastavni dio koje je Obrazac o pravu na jednostrani raskid Ugovora dostave na navedeni način tj. elektroničkom poštom.

Nakon slanja potvrde o narudžbi Kupac može mijenjati narudžbu isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na mail: webshop@haddad.hr.

Na webshopu Kupac može platiti svoju narudžbu klikom na „Kupi“. U košarici će tada vidjeti ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dodatnih eventualno odabranih usluga poput dostave.

Trgovac će isporučiti proizvode Kupcu u naručenoj količini ako su isti na raspolaganju.

U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti određeni proizvod u predviđenom roku zato što naručenog proizvoda nema u skladištu ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, trgovac će pismeno, dostavom Obavijesti o kašnjenju isporuke naručene robe putem elektroničke pošte obavijestiti kupca, koji može otkazati narudžbu proizvoda ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke.

Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu proizvoda, trgovac će kupcu vratiti uplaćen novac (uvećan za propisanu kamatnu stopu) što je prije moguće, a najkasnije u roku od 7 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

OSTALI UVJETI PRODAJE

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.
Kod isporuke originalno zapakiranog paketa na adresu, Kupac primitak potvrđuje potpisom na dostavinici, čime potvrđuje da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. HADDAD d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

POKLON ARTIKLI

Ponekad će u našem webshopu biti aktualna akcija tipa POKLON ARTIKL UZ KUPNJU IZNAD XX,XX EUR. U tom slučaju iznos kupnje ne uključuje naknadu za dostavu ili pouzeće, i odnosi se na FINALNI iznos kupnje, odnosno na ukupni iznos artikala koje kupca nakon narudžbe i zadrži. U slučaju da ste uz narudžbu dobili poklon artikl (npr. pokon šal uz kupnju od 30,00 EUR), isti je potrebno vratiti ukoliko uvjeti za poklon artikl više nisu zadovoljeni nakon što se izvrši eventualni povrat ili zamjena (dakle ako finalni iznos kupnje padne ispod iznosa koji je uvjet za dobivanje poklona).


NAPLATA/AUTORIZACIJA 

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom, virmanom ili pouzećem, prema narudžbi. Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (euro). Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ako ste državljanin Republike Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj, platiti pouzećem u trenutku dostave ili općom uplatnicom prije isporuke. Za tvrtke šaljemo ponudu. Isporuku za virmansko plaćanje vršimo tek po primitku sredstava na naš žiro-račun. Zadržavamo pravo zahtjeva za avansno plaćanje veće količine naručene robe.
Cijene su izražene u eurima. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

PLAĆANJE VIRMANOM ILI OPĆOM UPLATNICOM

je pogodno za sve koji nemaju kartice, ali treba računati da u pravilu treba proći jedan dan da uplata sjedne na naš račun.
Iznos narudžbe i poštarine treba uplatiti općim nalogom za prijenos (u bilo kojoj banci/pošti)
na žiro račun (IBAN) broj:

HR982340009-1110231074 kod Privredne banke Zagreb;
primatelj: Haddad d.o.o., Zagreb.

Rok za uplatu je 24 sata (1 radni dan) od kreiranja narudžbe. Po isteku roka narudžba će automatski biti otkazana.
Obavezno je upisati ime i adresu na mjestu platitelja.
U polje poziv na broj upisat ćete podatke koje ćete dobiti od zaposlenika Haddad d.o.o.
Kopiju uplate potrebno je poslati e-mailom na adresu: webshop@haddad.hr

PLAĆANJE POUZEĆEM

U slučaju plaćanja pouzećem, dostavna služba obračunava dodatnu naknadu koja se plaća kod preuzimanja pošiljke. Taj trošak je naveden zajedno s eventualnim troškom dostave kod izvršavanja narudžbe na web stranici. Molimo kupce koji izaberu ovaj način dostave da pripreme točan iznos za plaćanje kod preuzimanja pošiljke ukoliko plaćaju gotovinom. Plaćanje pouzećem nije moguće uz opciju lokalno preuzimanje u trgovini.

PLAĆANJE KREDITNOM KARTICOM

jedna od sljedećih kreditnih ili debitnih kartica: MasterCard, Maestro, Visa, Diners Club ili Visa Premium, pružit će Vam zadovoljstvo bezgotovinske kupnje, uz maksimalno jamstvo zaštite podataka. Na temelju predautorizacije Vašu karticu teretimo u trenutku kreiranja narudžbe, a u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.
Plaćanje je također moguće putem KEKS PAY aplikacije. KEKS radi sa svim karticama i nema dodatne naknade za korisnika. Informaciju o uspješnosti plaćanja ili eventualnog povrata korisnik može pratiti putem same aplikacije. Kod odabira dostave na BOX NOW paketomat, kupac može odabrati POD (Pay on delivery) plaćanje, u kojem slučaju će od strane BOX NOW dobiti poveznicu za plaćanje karticom tek kada je paket dostavljen u paketomat.
NARUDŽBE IZ INOZEMSTVA

Za narudžbe s dostavnom adresom izvan Hrvatske, moguće je samo plaćanje karticom ili virmanom (avansom). U slučaju plaćanja virmanom, iznos narudžbe i poštarine treba uplatiti na račun (IBAN) broj:

HR982340009-1110231074 kod Privredne banke Zagreb;
primatelj: Haddad d.o.o., Zagreb.
 SWIFT (BIC): PBZGHR2X

Uplatu je potrebno izvršiti u valuti EUR. Rok za uplatu je 24 sata (1 radni dan) od kreiranja narudžbe. Po isteku roka narudžba će automatski biti otkazana.
Obavezno je upisati ime i adresu na mjestu platitelja.
Kopiju uplate potrebno je poslati e-mailom na adresu: webshop@haddad.hr


SIGURNOST

Plaćanje karticama vrši se putem SaltPay payment sustava. SaltPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SecurePay podržava 3D Secure protokol i to Mastercard SecureCode i Verified by Visa.

Plaćanje karticama je također moguće putem KEKS PAY aplikacije koja koristi najsuvremenije protokole zaštite. Prilikom ove vrste kupnje kupac ne mora upisivati podatke o kartici na stranici haddad.hr.

HADDAD d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine ili propusta djelatnika HADDAD d.o.o.
Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena.


DOSTAVA

Cijenjenim kupcima unutar Hrvatske nudimo dostavu na željenu adresu putem GLS dostavne službe po cijeni od 4,90 EUR, te dostavu na odabrani paketomat putem BOX NOW službe, po cijeni od 1,90 EUR.

Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo ostećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Isporuka paketa koji se dostavljaju GLS-om ili putem BOX NOW uslijediti će u roku od 1 -7 radnih dana od primitka narudžbe.  Usluga pošiljke putem GLS-a  podrazumijeva dostavu na kućnu adresu kupca. U slučaju da uručenje na adresi primatelja nije moguće, GLS će Vas kontaktirati kako bi se dogovorio drugi termin ili alternativna adresa dostave.

Usluga slanja putem BOX NOW podrazumijeva isporuku na paketomat koji kupac sam bira u procesu kreiranja narudžbe (nakon što odabere BOX NOW opciju dostave). Haddad d.o.o. nije odgovoran za odabir paketomata već je to isključivo obveza kupca.

Dostava izvan teritorija Hrvatske vršiti će se putem GLS dostavne službe ili Hrvatske Pošte po trenutno važećem cjeniku. Rok dostave u inozemstvo je obično 7-15 dana i ovisi o dostavnoj službi. Haddad d.o.o. ne može garantirati za rokve isporuke u inozemstvo.

Za sve narudžbe u iznosu od 29,90 EUR i više BOX NOW dostava je besplatna unutar Hrvatske.

Za sve narudžbe u iznosu od 69,90 EUR i više GLS dostava je besplatna unutar Hrvatske.

PREUZIMANJE PAKETA U TRGOVINI

Kupci koji u svom gradu imaju IMAGE HADDAD trgovinu mogu izabrati preuzimanje paketa u trgovini. Kod lokalnog preuzimanja kupac je oslobođen plaćanja dostave. Kako bi se izabrala ova opcija kod izrade narudžbe potrebno je kod ispunjavanja PODATAKA ZA PLAĆANJE u polje Poštanski broj upisati poštanski broj grada u kojem se želi preuzeti paket. Ukoliko je lokalno preuzimanje predviđeno u tom gradu, u polju DOSTAVA kod obračuna narudžbe pojaviti će se opcija za preuzimanje u trgovini.


PRAVO NA ZAMJENU ILI POVRAT

U slučaju da Vam neki od naručenih artikala ne odgovara ili Vam se jednostavno ne sviđa, imate pravo, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača,  u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke, bez navođenja razloga kupljenu i nekorištenu robu, u originalnom pakiranju ili adekvatnoj ambalaži, vratiti na našu adresu. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet. U slučaju da ste uz narudžbu dobili poklon artikl (npr. pokon šal uz kupnju od 30,00 EUR), isti je potrebno vratiti ukoliko uvjeti za poklon artikl više nisu zadovoljeni nakon što se izvrši povrat ili zamjena (dakle ako ukupni iznos kupnje padne ispod iznosa koji je uvjet za dobivanje poklona).


Molimo Vas da uz artikle koje vraćate priložite i original računa, te sve zajedno pošaljete u adekvatnoj ambalaži, isključivo preporučenom poštom, na adresu:

Haddad d.o.o.,
Čret 50,
10 000 Zagreb,
Hrvatska.

Otpremne troškove kod povrata ili zamjene snosi kupac. Troškove ponovnog slanja zamjenskog artikla kupcu snosi sam kupac, neovisno je li trošak prvotne dotave za kupca bio besplatan.
Zamjena ili povrat naručenih artikala neće biti moguća i pošiljka će biti vraćena na adresu i trošak pošiljatelja u slijedećim slučajevima:

 • Artikli nisu vraćeni u originalnoj ili adekvatnoj ambalaži
 • Privjesne deklaracije nedostaju ili je vidljivo da su skidane i ponovno stavljane na artkal na način koji se ne podudara sa standardima kuće Haddad d.o.o.
 • Artikal je na bilo koji način oštećen (oštećenja niti u tkanju, miris parfema, tragovi šminke ili bilo koje slično oštećenje radi kojega artikal nije u istom stanju u kakvom je poslan kupcu)

ZAMJENSKI ARTIKLI

U pojedinačnim, rijetkim slučajevima, moguće je da neki od naručenih artikala nismo u mogućnosti isporučiti, odnosno da je neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodan (boja, veličina ili model u cijelosti), a o čemu ćemo Vas obavijestiti pismenim putem. Molimo Vas za razumijevanje kao i da u bogatoj ponudi naših kataloga pokušate pronaći artikl koji će Vam pružiti jednako zadovoljstvo kupnje.

POVRAT NOVCA ZA VRAĆENU ROBU

Za artikle koje se niste odlučili zadržati, odnosno koje ste nam vratili, imate pravo na povrat novca i to prema slijedećem kriteriju:
Za artikle plaćene pouzećem, dakle prilikom preuzimanja ili za artikle plaćene općom uplatnicom na naš žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda biti će Vam vraćen na tekući račun
Ako ste artikle platili unaprijed, virmanom na žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda će Vam biti vraćen na račun sa kojega je uplata izvršena, Ako ste artikle platili jednom, od četiri ponuđene kreditne kartice, iznos u visini prodajne cijene proizvoda, doznačit ćemo vam na Vaš račun.

REKLAMACIJE

HADDAD d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dostupni. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o tome Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda mailom na adresu webshop@haddad.hr , telefonom na broj 01 2358 100 ili faxom na broj 01 23 58 111, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca.

Pravo je kupca da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:

 • dostava proizvoda koji nisu naručeni
 • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke
 • dostava proizvoda sa greškom

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod priložiti originalni račun. Reklamacije moraju biti propisno upakirane u originalnu ili jednako adekvatnu ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.
Za opravdane reklamacije trošak dostave za povrat robe snosit će Haddad d.o.o., te će iznos poštarine za slanje pošiljke prilikom reklamacije biti uplaćen na račun pošiljatelja.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE PROIZVODA

Trgovac odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske i Zakona o zaštiti potrošača.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

Da bi Korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti Haddad d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora, i to nedvosmislenom izjavom, prije isteka roka.
Korisnik može izjavu napisati sam ili ispuniti i poslati obrazac koji je naveden niže.

Izjavu je potrebno poslati poštom na Haddad d.o.o. na Čret 50, 10000 Zagreb, Hrvatska ili elektroničkom poštom na webshop@haddad.hr
U Izjavi je potrebno navesti: broj računa ili narudžbe, datum računa ili narudžbe, ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada Haddad d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu. U slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca Haddad d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.
Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Haddad d.o.o. Čret 50, 10000 Zagreb, Hrvatska bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je u Haddad d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora.
Izravne troškove povrata robe korisnik mora snositi sam. Korisnik se moli da prije raskida Ugovora nazove na broj telefona 01/ 2358 100 ili se javi na webshop@haddad.hr kako bi mu bio objašnjen postupak vraćanja robe.

Primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora:

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA

Ime, prezime i adresa korisnika: ______________________________________________

Broj narudžbe ili računa:_____________________________________________________

Datum narudžbe ili računa:___________________________________________________

Prima: Haddad d.o.o., Čret 50, 10000 Zagreb, 01/2358-100,
e-mail: webshop@haddad.hr

Ja __________________________________________________ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji robe navedene na računu.

Potpis korisnika:_______________________________________
(samo ako se ovaj obrazac ispunjava na papiru)

Datum: ______________

POHVALE I PRIGOVORI

Pisani prigovor, odgovor, obavijesti:
U skladu s člankom 10., Zakona o zaštiti potrošača u slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete uputiti pisani prigovor haddad.hr internetskoj trgovini.
Haddad d.o.o. vam omogućuje podnošenje pisanog prigovora putem pošte, telefona 01/ 2358 100 ili putem maila webshop@haddad.hr.
Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, broj računa ili svoje ime i prezime.
Haddad d.o.o. će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor će Vam stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Prema zakonu Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka, osobni podatak definiran je kao svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili podatak kojim se može identificirati osoba, utvrditi identitet izravno ili neizravno. Te podatke tretiramo kao osobne podatke.
Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Voditelj zbirke osobnih podataka dostupan je putem mail adrese haddad@haddad.hr ili na adresi sjedišta tvrtke na Čret 50, 10000 Zagreb.
Pravne osnove za obradu osobnih podataka sukladno propisima EU i Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka su sljedeće:

 • kada ste pristali na obradu (privola),
 • kada je to potrebno za sklapanje ili izvršavanje ugovora,
 • u svrhu ispunjavanja zakonskih obveza,
 • u svrhu legitimnih interesa tvrtke Haddad d.o.o. odmjerenih u odnosu na vaša prava glede zaštite osobnih podataka,
 • kada je to potrebno u pravne svrhe.

Detaljan opis zaštite osobnih podataka i privatnosti dostupan je na starnici “sigurnost i privatnost”.

JAVITE NAM SE:

HADDAD d.o.o.
Čret 48
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB 35145811748
tel. +385 1 2358 100

Obratite nam se putem maila na webshop@haddad.hr ako:
– imate bilo kakvih primjedbi ili prijedloga, željeli bismo znati za njih tako da možemo poboljšati našu uslugu
– kada primjetite da na samoj web stranici ima pogrešaka
– ako su Vam potrebna bilo kakva dodatna pojašnjenja ili pomoć

Zahvaljujemo Vam na povjerenju!

Vaš Image Haddad