OPĆI UVJETI

DOBRO DOŠLI U IMAGE HADDAD ONLINE BOUTIQUE

Naša osnovna želja i interes je da približimo i omogućimo svima koji žele nositi našu odjeću, jednostavnu kupnju putem interneta.
Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

OBAVEZE KORISNIKA

Korisnicima ove web lokacije strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Nadalje, strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe i manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ove web lokacije. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, te objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane. Strogo je zabranjeno svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme. Prilikom registracije korisnik je obavezan unijeti istinite podatke, odabrati korisničko ime i lozinku te čuvati tajnost tih podataka.

Uvjeti poslovanja vrijede isključivo za kupce s prebivalištem unutar Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Isporuka naručenih artikala vrši se isključivo na području Republike Hrvatske. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikla putem Interneta. Kupoprodajni ugovorni odnos postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke.

KORIŠTENJE STRANICA WWW.IMAGEHADDAD.COM

Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka HADDAD d.o.o., Čret 48, 10000 Zagreb, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Web trgovina. HADDAD d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

AUTORSKA PRAVA

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.imagehaddad.com vlasništvo su tvrtke HADDAD d.o.o., Čret 48, 10000 Zagreb, osim dijela grafičkih elemenata koji se ne koriste u komercijalne svrhe. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama..

Završne odredbe

Na ove odredbe i uvjete korištenja primjenjuju se hrvatske zakonske odredbe. Korisnik ove web lokacije pristaje u slučaju spora na isključivu nadležnost hrvatskih sudova.

KUPNJA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “košarica” i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti pouzećem (samo za teritorij Hrvatske) i kreditnom karticom. Isporuka će uslijediti u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. Na temelju predautorizacije Vašu karticu teretimo na dan isporuke, a u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.

OSTALI UVJETI PRODAJE

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.
Kod isporuke originalno zapakiranog paketa na Vašu adresu, primitak potvrđujete potpisom na dostavinici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. HADDAD d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.


NAPLATA/AUTORIZACIJA

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom ili pouzećem, prema narudžbi. Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ako ste državljanin Republike Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj, platiti pouzećem u trenutku dostave ili općom uplatnicom prije isporuke. Za tvrtke šaljemo ponudu. Isporuku za virmansko plaćanje vršimo tek po primitku sredstava na naš žiro-račun. Zadržavamo pravo zahtjeva za avansno plaćanje veće količine naručene robe.
Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom

je pogodno za sve koji nemaju kartice, ali treba računati da treba proći jedan dan da uplata sjedne na naš račun.
Iznos narudžbe i poštarine treba uplatiti općim nalogom za prijenos (u bilo kojoj banci/pošti)
na žiro račun broj:

2340009-1110231074 kod Privredne banke Zagreb;
primatelj: Haddad d.o.o., Zagreb.

Plaćanje obavaljate tek nakon što vas kontaktira zaposlenik Haddad. d.o.o.
Obavezno je upisati ime i adresu na mjestu platitelja.
U polje poziv na broj upisat ćete podatke koje ćete dobiti od zaposlenika Haddad d.o.o.
Kopiju uplate potrebno je poslati na broj fax-a +385 1 2358 111 ili e-mailom na adresu: haddad@haddad.hr

U slučaju plaćanja pouzećem, Hrvatske pošte obračunavaju dodatan trošak poštarine koji se plaća kod preuzimanja pošiljke. Informacije o cijenama poštarine možete dobiti u poslovnicama pošte ili na web stranicu www.posta.hr

Plaćanje kreditnom karticom

jedna od četiri kreditne kartica: American Express, MasterCard i Visa, Diners Club pružit će Vam zadovoljstvo bezgotovinske kupnje, uz maksimalno jamstvo zaštite podataka. Na temelju predautorizacije Vašu karticu teretimo na dan isporuke, a u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova.

SIGURNOST

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

HADDAD d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Web trgovine ili propusta djelatnika HADDAD d.o.o.
Kada svi podaci budu primljeni, dobit ćete obavijest na ekranu kao i putem elektronske pošte (e-mail) da je Vaša narudžba zaprimljena.


DOSTAVA

Cijenjenim kupcima unutar Hrvatske nudimo dostavu putem HP Expressa po cijenama definiranim unutar naružbe. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo ostećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Isporuka paketa koji se dostavljaju HP EXPRESS-om uslijedit će u roku od 5 -7 radnih dana od primitka narudžbe. Dostavni troškovi računaju se prema važećem Cjeniku za HP express usluge. Usluga pošiljke putem HP expressa podrazumijeva dostavu na kućnu adresu kupca. U slučaju da uručenje na adresi primatelja nije moguće, poštanski djelatnik će Vam ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke koju možete preuzeti isti dan ili sljedeći dan u Vašem poštanskom uredu.

Za sve narudžbe u iznosu većem od 400,00 kn dostava je besplatna.

PRAVO NA ZAMJENU ILI POVRAT

U slučaju da Vam neki od naručenih artikala, ne odgovara ili Vam se jednostavno ne sviđa, imate pravo, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača,  u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke, bez navođenja razloga kupljenu i nekorištenu robu, u originalnom pakiranju, vratiti na našu adresu. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet.
Molimo Vas da uz artikle koje vraćate priložite i original računa, te sve zajedno pošaljete u originalnoj kutiji isključivo kao običan paket na adresu:

Haddad d.o.o.,
Čret 50,
10 000 Zagreb,
Hrvatska.
Otpremne troškove kod povrata ili zamjene za Vas neće preuzeti HADDAD d.o.o.
Zamjena ili povrat naručenih artikala neće biti moguća i pošiljka će biti vraćena na adresu i trošak pošiljatelja u slijedećim slučajevima:
– Artikli nisu vraćeni u originalnoj ambalaži
– Privjesne deklaracije nedostaju ili je vidljivo da su skidane i ponovno stavljane na artklal na način koji se ne podudara sa standardima kuće Haddad d.o.o.
– Artikal je na bilo koji način oštećen (oštećenja niti u tkanju, miris parfema, tragovi šminke ili bilo koje slično oštećenje radi kojega artikal nije u istom stanju u kakvom je poslan kupcu)

ZAMJENSKI ARTIKLI

U pojedinačnim, rijetkim slučajevima, moguće je da neki od naručenih artikala nismo u mogućnosti isporučiti, odnosno da je neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodan (boja, veličina ili model u cijelosti), a o čemu ćemo Vas obavijestiti pismenim putem. Molimo Vas za razumijevanje kao i da u bogatoj ponudi naših kataloga pokušate pronaći artikl koji će Vam pružiti jednako zadovoljstvo kupnje.

POVRAT NOVCA NA VRAĆENU ROBU

Za artikle koje se niste odlučili zadržati, odnosno koje ste nam vratili, imate pravo na povrat novca i to prema slijedećem kriteriju:
Za artikle plaćene pouzećem, dakle prilikom preuzimanja ili za artikle plaćene općom uplatnicom na naš žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda biti će Vam vraćen na tekući račun
Ako ste artikle platili unaprijed, virmanom na žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda će Vam biti vraćen na račun sa kojega je uplata izvršena, Ako ste artikle platili jednom, od četiri ponuđene kreditne kartice, iznos u visini prodajne cijene proizvoda, doznačit ćemo vam na Vaš račun;

REKLAMACIJE

HADDAD d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dostupni. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na Vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih Vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o tome Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda mailom na adresu haddad@haddad.hr , telefonom na broj 01 2358 100 ili faxom na broj 01 23 58 111, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca.

Pravo je kupca da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:
– dostava proizvoda koji nisu naručeni
– dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke
– dostava proizvoda sa greškom
Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod priložiti originalni račun. Reklamacije moraju biti propisno upakirane u originalnu ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.
Za opravdane reklamacije trošak dostave za povrat robe snosit će Haddad d.o.o., te će iznos poštarine za slanje pošiljke prilikom reklamacije biti uplaćen na račun pošiljatelja.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Osobne podatke vodimo u evidenciji kupaca/korisnika i štitimo sukladno zakonskim odredbama.
Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Prilikom obrade narudžbe prosljeđujemo podatke isključivo partnerima za dostavu narudžbe, koji su obvezni osigurati hrvatske zakonske standarde zaštite osobnih podataka. Osobne podatke dajete dobrovoljno u svrhu obrade narudžbe i eventualno u marketinške svrhe. Imate pravo prigovora na raspolaganje s Vašim osobnim podacima u svrhe marketinga.

HADDAD d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza ; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo
djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici HADDAD d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.’

Vaše korištenje web stranica HADDAD d.o.o. znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.

JAVITE NAM SE:
HADDAD d.o.o.
Čret 48
10000 Zagreb, Hrvatska
MB 3612899
tel. +385 1 2358 100

Obratite nam se putem maila na haddad@haddad.hr ako:
– imate bilo kakvih primjedbi ili prijedloga, željeli bismo znati za njih tako da možemo poboljšati našu uslugu
– kada primjetite da na samoj web stranici ima pogrešaka
– ako su Vam potrebna bilo kakva dodatna pojašnjenja ili pomoć
Zahvaljujemo Vam na povjerenju!

Haddad.hr upotrebljava kolačiće za poboljšanje kvalitete usluge. Više informacija

Korištenje kolačića olakšava pregledavanje web stranice haddad.hr. Kolačići su datoteke koje pohranjuju podatke kao što su informacije o profilu, proizvodi uneseni u košaricu ili omiljeni proizvodi. Bez kolačića web trgovina ne može funkcionirati.
Dodatne informacije o sigurnosti i privatnosti vaših podataka dostupne su na staranici PRIVATNOST

Zatvori